Мне рано, Господи!

Людмила Степина
Ще  рано,  Господи!

Ще рано Господи, менi ще рано!
Хоча вiдомо, що Тобi виднiше…
Але пануе у душi коханий
I ще найкращого не сотворила вiрша.

I в Украiнi бiди чималi:
Печалi, горю тут немае краю.
Та доки це хвилюе на Землi.
Не забирай iще, хоч i до Раю!

Украинская  поэтесса  Нила Волкова (стихи.ру)


 Мне рано, Господи!

Мне рано Господи, пока не торопи
Хоть  я и знаю, что  Тебе виднее…
Не дописала лучшие стихи
Любовью и  Душою пламенея.

Родную Землю беды затопили
Не видно края горю и печали,
Я пригожусь  любимой  Украине.
Прекрасен Рай, но рано, умоляю!

(18.10.2014г)Людмила С.