Любов моя

Анжелика Машина
Любов моя до Бога,
Це душі моєї розмова,
Це душі єднання,
На мир в душі сподівання!

Не знаю, чим я завинила,
Коли дана мені сила,
Любити все живе,
Любити і себе!

Любов до Бога сильна,
Я дякую за сина,
Що дав мені у поміч,
Працює зі мною опліч!

Любов моя до Бога,
Натхнення і тривога,
Це душі сподівання,
На легке зітхання!
23.04.2013 р.