Помилка

Игорь Головатый
напевно сталася помилка
напевно час зійшов з ума
не в ту епоху я попав
не в тім столітті проживав
не ті для себе ідеали
не те що треба для душі
не був в житті оригіналом
і в стаді лялькою не був
і час проходив дуже бистро
та я нікуди не спішив
тепер зостався наодинці
без хати, друзів і сімї
і мимо пройдені обличчя
нічим не світять,окрім пустоти 
і в темноті безмежній
не в силах опустити вік
зустрів із самих більших страхів
життя покинувши в ту ж мить