Не розстанусь з комсомолом

Константин Воленский
………………..- Эх, любил ли ты когда-нибудь, Шельменко?
………………..- Любил, люблю и буду любить.
………………..- Кого?
………………..- Гроші, ваше благородие!

Славно ходить в депутатах олігарх Т........:
Говорить красиві речі тільки діє гидко –
Гроші вивів він в офшори і не платить мита.
Буде сильна Україна тільки шо роздіта...