20 Для кого?

Музыка Мук
Для кого ти підіймаєш догори руки ?
Мовчи. Ніхто не почує думки твої
Забуті місця і люди забуті
В твоєму серці, очах, голові

Не горітимуть більше червоні очі
Не сприйматимуть повсякденної краси
Тому, хто живе під ковдрою ночі
Не бігти, тільки повзти