Я все ще поруч

Данил Белый
Просто дай мені знати,
Якщо ти сумна.
Я не змушу на себе чекати,
Мені не потрібні слова.
Просто дай мені знати,
Якщо ти сумна.

Я не буду тримати,
Якщо ти захочешь піти.
З мого жіття, або з кімнати...
Я лише спитаю, куди?
А потім буду чекати,
Або по слідах йти.