Йорэк тибэ

Фаниль Асфаров
Козлэр житеп, бозлар катыр.
Куперлэрдэн дэ ким тугел.
Язгы горлэвеклэр  кебек,
Утте безнен гомер.
    Уткэннэргэ   укенечем бер  юк.
    Уткэн еллар,  уткэн.
   Кайгыларым  калса калган.
    Куз  яшьлэрем   кипкэн.
Ышанычым   йорэгемдэ.
Килэчэгем  алда-гол .
Мэхэббэтем кунелемдэ.
Сойгэнемдэ бэхетлэрем .
    Хыялларым тормышка аша.
    Алланын  рэхмэте белэн.
    Менэ тагын шигырь  язам.
    Якты кунелем  белэн.
Бетмэс  эле  башта уйлар.
Килеп чыккан эшлэр.
Онытылыр   никахлашу.
Бетмэс   кенэ  туйлар.
    Шулай дуслар гомер ага.
    Горлэвеклэр   кибэ.
   Яшэрбездэ, Ходай бирса.
     Эле йорэк  тибэ!!!