Тоб

Ольга Каневская
А ти грій мене своїм поглядом
Хоч зрідка.
Коли на вулиці хурделиця
Мете, як навіжена.
А хочеш, ніжним дотиком,
Мов квітка
Обійми мене так міцно,
Так шалено.
І не треба мені зайвих
клятв та обіцянок
Вони розтануть дуже швидко,
Як пісок
Пообіцяй мені, що кожен
захід і світанок
Ти будеш завжди поруч,
повітря мій ковток.
Нехай всі ті вітри
та урагани.
Що стали несподівано
між мною і тобою.
Й припиняться всі негаразди
поміж нами
І зійде сонце, засяє над горою.