Знеструмлено

Олег Харьковский
Може, мене вже знеструмлено?
Спинений мій небосхил
Дроти повалились обрублені
І скрутились зашморгом кіл.

Я потяг в депо не ночований,
Що їсть кожен ранок людей
На кожній із станцій похований
В кімнаті забутих речей.

Лунають в мені оголошення.
Я сам є тим гаслом палаючим,
На рейках стою в загородженні,
З кабіни ні звуку — вмер, начебто.