Айжаныма

Найман 2
Мен суйемін, мен гашыкпын!
деген созді умыткалы кай заман
Конілімнін толлындарын котедін гой
Періште кыз жан Айжан
кеуп калган арна кайта толып
жан дуниемнін тубінен котерілді гой жан Айжан
"Суйемін" деген создін манін мен тусіндім гой кайтадан