саган

Найман 2
Бул алемде Айдан биік кун дейді
бірак Айдын жанын ешкайсысы тусінбейді
"Тербетеді толкындарын мухиттын
Айдан тускен жарык нур" -мен деймін

Айдын жаны, Айжан, Айжан арман
бул жалганда бар ма ылайык саган адам
санаулы кун, санаулы ай, санаулы жыл
санап журіп самайым агарді кіл
Уакытты не пайда санаганым
Аспанымда кулімсіреп турмасан сен арманым.