Стихи на украинском языке

Ирина Жарская
***Втеча***
***********
Я тікаю від часу,
Не зважаю на дійсність,
Та від тебе так легко не зможу втекти...
Моя змучена совість,
Задрімавши у кріслі,
Залишилася вдома,
А мені треба йти.
...Я іду цілу вічність під блакитним небом,
Перемішані згадки міцно сковують пульс...
Розшнуровують розум і дивлюсь я на Тебе
Крізь уламки любові,що втратила глузд.