Коли душа болить, як л кувати?

Татьяна Грицак
Коли душа болить , як лікувати?
В аптеці ліків не купити.
А може просто пробудити Со- вість.
І щиро Вірити , Любити.

А ми себе величними вважаємо
Та кожен день примножуємо тупість.
А так все просто – полюбити.
Прийде прозріння, Мудрість.

Ми у ілюзії давно в полоні,
Тому в душі так пусто і тривога.
Ми всі забули, що усе на світі.
Творіння Бога.

Сусід сусіда зневажає,
І слів не добирає при розмові.
Наскільки б менше стало чвар життєвих,
Коли послати промінець Любові.

Зневага,заздрість і гординя,
Ми поміняли Со – вість на Мамону,
 А все так просто, полюбивши,
Отримаєш свободу.

Свободу від ілюзії, від брехні,
І кожний день у тебе світлий і спокійний.
Впусти у серце Віру і Любов.
І ти – щасливий.

Прокинутися важко від рожевих снів.
Сьогодні в нас одна дорога:
З Любов’ю в серці , з Вірою в душі
Іти до Бога.

З’єднатися у Вірі і Любові,
Бо ті Канони на Землі не тлінні,
Якщо ми хочемо, щоб завтра в нас було.
І жили на Землі майбутні покоління.