УКРА НА

Анёла Лавопаш Псевдоним
...Україна рiдна , друга моя Мати ...
... На колiна припадаю до землi ...
... Та молюсь за тебе,як лягаю спати ...
... Бо себе пiзнаю Я у Тобi ...

... Ну, звicно .. бо твоя Я донька ...
... Країну знехтувати сором ! ...
... В кровi (синiв) її долонька ...
... Про це спiвають щирим хором ...

... Тобi всю душу й серце крає ...
... Як чуєш хлопцiв голоси ...
... За тебе кожен (ХТО КОХАЄ!)...
... Не втримаєш з очей сльози ...

... Нащо вiйна .. кому потрiбна ?...
... І як пiдняти голови? ....
... Хай виклик прийняли Ми гiдно ...
... Не буде ворога й ноги ...

... Останнiй ..цей зухвалий пострiл ...
... На землю хилиться солдат ...
... Немов у чисту свiжу постiль ...
... Почувши Матерi балад ...

... Цей відчай ... дiвчина зрiзає ...
... Ту нiч .. що вплетена в косі ...
... Померлий бiльше не кохає ...
... Та Перемога на носі !...