***

Марсель Ризаев Испикви
           ****  ****
Лампадин багъ куз-хкахьдай тегьерда,
Муьгьуьббат зи шем хьиз кузва мажалдив…
Зун, - Испика, ярни – яргъал шегьерда, -
Агудзава   дердери  зун  ажалдив!