Гульфия Пиругълановади Марсель Ризаеваз, 17. 05. 2

Марсель Ризаев Испикви
          
Гьахъвал аваз рик1ин къене,
Пешеярни кваз гьар жуьре;
Тваз жегьилар на дуьз рекье,
Сабур гъизва халкьдиз еке!

Чирвал тваз гьардан хиве,
Авач касни тур гьич к1еве.
Гьахъ гафар гваз мецел, сиве,
Дуьз  суьгьбетдин я иеси!

На къалурна чешнеяр чаз,
Дагъда яру цуьквер амаз.
Чи Ватандин къаст к1еви кьаз
Къуватар хьуй яратмишдай!!!