Рассказ швейцара

Андрей Виноградов 2
Taking luggage from one trunk,
Once have heard in nusance: F*ck,
Put my own back on shelf,
I'll do it one, myself.

Very strange and nasty man,
I looked after him in scan,
Whether training brawns his way,
Whether tips don't want to pay.