Тiнь

Викуся Осенняя
Кап. Сльоза.
Сольоніша за море.
Кап. Сльоза.
Гірка як полин.
Сльоза за сльозою.
Ніхто не поможе.
Крик за криком.
Ніхто не прийме на себе удар.
Кап. Сльоза.
Знову тебе згадала.
Кап. Сльоза.
Здавлює в грудях біль.
Краплі дощу
Змивають бруд одразу.
Та знову вночі
Прийшла твоя тінь.

27 жовтня 2014 р.