Is this a hollow much worse than a grave?

Темная Лилия
Доброго времени суток, дорогие читатели!

И снова ко мне пришло вдохновение написать стихотворение, посвященное Джироламо Риарио, антагонисту из исторического фэнтези сериала "Демоны да Винчи".
Спасибо несравненному Блейку Ритсону за несколько пугающие намеки относительно его персонажа в следующем сезоне.

Надеюсь, Вам понравится.

Искренне,
Тёмная Лилия.
---------------

Tell me, who am I? And why would I live?
Is something left, something worth of belief?
Is there any God? Is there any faith?
Is this a hollow much worse than a grave?

No care for my soul – all tortured and black,
And hatching no hopes for my turning back.
No one to love and nothing to crave.
My way’s only mine to pass within days.

Any answer to give? Any reason to care?
Am I foredoomed or am I to spare?
Am I to succeed in passing all through?
I seek any pity - I seek only truth.