даремно

Ежени Гранде
Чи готова втрачать стільки часу,
страждаючи?
Крутить спогади,
наче у пральній машинці?
Чи гадала,розпочинаючи,
що триматиметься
"на волосинці"?
Адже є тепер ще один досвід,
і не варто лить сльози даремні..
і цей спогад
(як той аденоїд-нікчему)
треба вирвати з тями нечемно.