Сльози

Игорь Нехаенко Одесса
– Чом, Сергійко, ти сумуєш?
   Чому плаче Ната?
   За невивчені уроки
   Кличуть мати й тата?

– Ні, зробили ми завдання.
   До цибулі схочі,
   Почали її скубати.
   От і плачуть очі.


24 февраля 2014 в 14:30