Невозможно не любить. Инесса Соколова 3

Радко Стоянов 2
Быстро годы протекают
В днях забот и суеты.
Искры счастья вдохновляют,
Если рядом плод мечты.

Неспокойно наше время!
И не просто изменить…
Но ЛЮБОВЬ в душе – не БРЕМЯ.
Невозможно не любить!

СЧАСТЬЕ – золота  песчинки,
В сердце – не в укрытии,
В бусах –  жемчуга крупинки,
А любовь – ОТКРЫТИЕ!


БЕЗ ЛЮБОВ НЕ МОЖЕМ
Превод: Радко Стоянов

Бързо дните отминават
в грижи, труд и суети.
Но искри ни вдъхновяват,
щом живеем със мечти.

Неспокойно наше време!
Няма да се промениш…
Но да любиш – не е бреме.
С любовта ще победиш!

Щастието - златно зрънце,
е в сърцето  съхранено,
в огърлица -  ясно слънце
и с любов благословено!