не забуду

Кузьмина Анна
Забути тебе неможливо ...
Забуду -значить зраджу тебе .
Кожне слово і звук твій-важливо
Але ж ти не помічаєш мене.
           .               .                .
Все так просто і складно водночас
Рве так душу музика сумна.
Іншого,можливо кращого не хочу!
Ти такий один,та й я одна.
          .                .                .
Сильною бути вже не треба
Вже набридло.Волю дам я почуттям...
І літати хочу Вище Неба.
Дай малий,але ти дай шанс нам.
          .                .                .
Природньо нам боятися нового.
Не бійся ти мене,давно твоя.
Подумавши ,позбудься всього старого.
Залишимося в двох сьогодні :ТИ і Я.
          .                .                .
Суттєво все ,а може не суттєво
Усе безглуздо ,або має сенс...
Але ти знай,кохання з серця лине.
Воно не знає твого слова НІ.