Кlанидаз чар...

Саира Сефибекова
Шумуд югъ тир к!андиз кхьиз
Ваз азиз яр гьа и гафар,
Ацукьна зун яр къе йифиз
Авахьзава чарчел накъвар

Зи азиз яр - зи к!ани яр
Лап дуьнья кьван к!ан я заз вун,
Вун галачиз зи рик! Я дар
Лагь мус жеда яр санал чун

Гъейридаз зун гайит!ани
Вун рик!елай алуддач за,
Чун чаз кьисмет тахьайт!ани
Вун зи рик!яй акъуддач за

Зи мурад я чун санал хьун
Мад са зат!ни к!ан туш хьи заз,
Гъил гъилеваз уьмуьр гьалун
Чизва ,гьак!ни к!ан я хьи ваз