Молитва за сина

Маргарита Калион
Боже! Збережи мою дитину
Вiд  людей  недобрих, вiд невдач,
Бо  один  у  мене  вiн, єдиний!
Ти  почуй  мiй  материнський плач.

Боже милосердний, Боже правий!
Захисти  вiд  зради та грiха.
Не  прошу  нi  грошей, анi слави –
Обiйде  година  хай  лиха!

Дай  йому  своє  благословення,
Подаруй  бескрайнюю  любов
До  людей, життя  i дай  натхнення
Щоб  творив  добро вiн  знов i знов!