Украина..

Екатерина Походенко
Чорна ніч вкрила небо зірками,
Але їх не побачу я знов,
Бо руйнує війна поміж нами
Всі стосунки, довіру, любов.

Я любила свою Україну,
Доки битися ви не прийшли
І стріляете в нас без зупину,
Щоб нікуди від вас не пішли.

Сам народ і врятує країну,
Без Європи та інших людей.
Синє небо, навчи Україну
"Не вбивай, моя мила, дітей!"