Життя

Кузьмина Анна
Коли горять вогні з балконів
Горять і дивляться на нас
А я Сижу на підвіконні
Безпинно так сплива мій час
І батарея не зігрїє.
Навідь кава або чай.
Лиш музика душевний світ відкриє!
Новий жаданий світ стрічай.
Вогні стомились,пішли в ліжко.
А ти заснули не змогла ...
В реаліях з думками жити важко...
Як би чарівна палиця допомогла .
Взяла б у світ той інший я
Всі іграшки які є в домі.
З якими я була щодня ...
Усі які мені відомі .
Були б вони мені за друзів
М'які знайомі й мовчазні ...
Не знав я б тих боягузів
"Люблю„ які сказати не змогли.
А час все ж так безпинно плине
Всех поруч кава або чай
Надія з серця линули і лине
Але скажу я скоро "Вже Кінчай„