Пливе рiкою час

Людмила Киреева-Силенко
Пливе рікою час,
А хвилі — то роки,
А річка — то життя.
Під сонцем виграє,
Несе на хвилях нас . . .
А в небі — зірочки
Віщують майбуття:
Для кожного — своє.

Всьому є в світі час:
Час жить, час помирать,
Час сіять, час збирать,
Час праці, час забав.
Не вернеш час назад,
Що вдіяв — не змінить,
І слово не забрать,
Яке уже сказав.

Несе на хвилях нас
У течії ріки
Залежить від пловця
Як відстань пропливе.

Пливе рікою час.
А хвилі — то роки,
А річка — то життя,
У кожного — своє.