Усе, що ти скажеш

Настя Лисицина
Усе, що ти скажеш...
Куди ти покличеш.
З тобою я згодна на все
Лиш серце підкаже,
Й кохання шепоче,
Що я маю слухать тебе.

Ти моє світило, мій янгол.
Ти моя опора в журбі.
Нестямно тебе кохаю
І буду покірна тобі.

Ти чоловік і знаєш,
Як краще для нас обох.
Ми разом усе здолаєм.
Бо в серці живе любов...