Вона немов метелик волошковий...

Ксения Левак
Вона немов метелик волошковий,
Така ж блакитноока і яскрава,
Її тоненькі крильця іграшкові
Обпечені образами...Бувало.

На полум'я часами наліта,
Але така ж усміхнена й ласкава,
Красуня сріблом зоряним лита
З заїздженої опери Ла Скала.