ненавиджу, коли

Лилия Бутович
ненавиджу, коли торкаються моєї шкіри!
ти хто такий?! де дозвіл взяв на це?!
ненавиджу, коли хапають мої мрії
я не почула, в тебе дозвіл є?!
ненавиджу, коли люблю й коли кохаю,
ненавиджу цю атмосферу забуття,
ненавиджу-ненавиджу, проте не забуваю
торкнись ще раз, я дозвіл вже знайшла