Свiти

Людмила Киреева-Силенко


Людина — мудрість Божого творіння
Не випадково послана в життя.
З народження в малесенькій дитині
Пробуджуєтья світу відчуття

Світ навкруги жорстокий і рухливий
Тече, пливе  -
      вода, повітря, час,
Все хаотичне, нестійке, мінливе …
Та є ще світ у кожному із нас:

Світ таємничий, схований в глибинах,
В свідомості
під мудрим шифром «Я»,
Він неповторний, мій. Один — єдиний,
Невидимий.
То є — душа моя.

Утаємничені гріхи, надії,
Туге сплетіння знань і запитань,
Мої бажання, сподівання, мрії,
Моя любов і гіркота страждань.

У кожнім «Я» - є місія космічна,
Мета життя — в собі її знайти.

Пульсує Всесвіт.
     Незбагненний. Вічний!
Спрямовує в Гармонію світи.