Лише у снi

Викуся Осенняя
Ти ж розумієш,
Що це ненормально.
Коли день проходить повз.
Так швидко
Крадькома підкрадається вечір.
Його змінює підступна ніч.
Приносить з собою
Лише спогади і сльози.

Ти ж розумієш,
Що це ненормально.
Чекати лише вечора,
Щоб скоріше заснути.
Бо лише у сні
Можу тебе забути.
Лише у снах
Можу щасливою бути.

11 лютого 2014 р.