Творчiсть

Александр Ярошевский
Той, хто - як бог йому дає,
Що зна - то й пише.
А там, де з Богом навзаєм,
там - тиша.

Хто водить пензлем та пером,
Хто відить,
Як обертається добром
Світ і мить -

Йому аж дивно самому,
Що вийшло
Завдяки серцю одному
І тиші.