НебажАна

Викуся Осенняя
Мабуть, я вже розучилася цілуватися.
Після тебе нікого не бУло.
Після тебе лишилася рана.
Таке враження,
Що ти скинув мене з аероплана.

А всього місяць тому
Ще була така тобі бажАна.
А потім розколовся світ,
Як та кришталева мембрана.

Невже так швидко
Я стала тобі небажАна?!
І ти забув про мене,
Як про несортового
Звичайного баклажана.

30 квітня 2014 р.