Вiдчиняй!

Милена Вольна
нічого немає. тут насправді нічого немає!
дивися! пісок крізь тебе уже просочився.
холодні руки. до біса замерзлі сині.
немає куди сховатися. дмухай!
гаси свічу! розмішай свій чай!
клади цукру побільше і знай:
я до тебе колись втечу. відчиняй!