я квiтка

Милена Вольна
я - на холоді квітка змерзла,
в мене губи солоні й очі.
ти носи мене біля серця,
приколи собі до сорочки.

я б ходила повз тебе босою,
ненароком би не збудити,
розплітала б для тебе коси я,
і писала б вірші-молитви.

наче викинутий метелик,
чи як п"яний музИка в хлам..

я розкрию тобі секретик:
я колись тобі все віддам.