Несунiтниця

Твой Кай
Якась несунітниця коїться в нашому світі.
Доречно сказати: я маю хоча б на це право?
Чому на війні між дорослими гинуть діти?
Чому неможливо знайти на дорослих управи?

А небо горить помаранчевим гаслом смути,
Бо в небі вогні від холодної крові вбитих.
Чому в цьому світі так складно усім просто БУТИ
ЛЮДИНОЮ, котра вміє та хоче ЛЮБИТИ?

1.3.14-12.10.14