Любий

Цвет Весны
Ніхто не заміне тебе в моїй душі,
В моєму серці назавжди залишишся ти,
І не мине ні хвилини, ні години, ні дня,
Щоб в моїх думках я не була твоя.
Ніхто не зможе мені подарувати
Того, чого ти зміг би мені дати,
Мій любий, можеш повірити мені,
Що моє кохання належить лише тобі.