Вун кlанда заз...

Саира Сефибекова
Вун к!анда заз,вун к!анда заз
Тикрарза ваз к!аниди,
За шиирар туьк!уьрда ваз
Анжах са ваз азизди

Вун к!анда заз,вун к!анда заз
Яб це ширин гафариз,
Анжах зи яр минет я ваз
Элкъуьрмир хъвер накъвариз

Вун к!анда заз, вун к!анда заз
Гатуз къайи шагьвар хьиз,
Кьисмет хьурай чун сад садаз
Тухурай зун ви к!вализ

Вун к!анда заз,вун к!анда заз
К!ан жемир зун тваз ялгъуз,
Гъейрид вуна кьамир жуваз
Ийимир яр зун бахтсуз

Вун к!анда заз, вун к!анда заз
Тек са вун чан к!аниди,
Эгер зунни к!ан ят!а ваз
Яр" лагь ширин мецелди...