У кого тепер моi зорi?

Милена Вольна
хто вкрав мій місяць?

у кого тепер мої зорі?
на чиїй долоні всі знаки?
поверніться ж, впадіть у море!
розчиняйтеся в аміаку.

не потрібно більше світити,
втоплені зорі не мають наснаги.
море повне води, та її не спити,
у морі усі помирають від спраги.

зорі міняються на ліхтарі,
море - на міні-басейн у дворі.
--
а місяць лишився.. тобі..

(с)