Що далi буде

Лена Грама
Задаюсь питаннями давно,
Що далі буде? Поринаю в долю.
І у життя зачинене вікно...
Дивлюся з подивом на волю.

Не такий як всі,не такий,
Вільний і лечу на свободу.
Зачекай,тримайся,ну постій,
Пам'ятай же материнську вроду.

Ось і все ,шумлять уже давно,
Гулом сильним наче бджоли люди.
І дивляться із подивом в вікно,
І планують,що ж там далі буде.
  (Понкратова.О.В.)