Небо торкаeться Сутi

Катерина Жебровська
Небо торкається Суті,
Сонце торкається тіла.
Рухи неспішні, розкуті.
Радість обійми розкрила.

Небо не знає відмови.
Сонце в Любові сміється.
Крізь невагомі розмови
Спокій заходить до серця.

Сонце дзвенить почуттями,
Душі напоєні Світлом.
Спільний Політ Небесами –
Мить у Любові розквітлій.

31.10.2014
Політ Делі-Алмати