Давай думки залишимо на завтра

Катерина Жебровська
Давай думки залишимо на завтра,
Сьогодні з нами будуть відчуття.
Усе, що відбувається – не дарма,
Усе, що відбувається – Життя…

Давай-но разом слухати розмови
Між Небом, Сонцем, Вітром і Дощем.
Давай вивчати Єдності основи
І бути то Водою, то Вогнем…

Давай дивитись в очі і у Душі
І дарувати Радість і Любов,
Щоб тим, хто Світлу і Єднанню служить,
Бажалося і мріялося знов…

31.10.2014
Політ Алмати-Київ