В легеньке вiзерунчасте плетiння

Катерина Жебровська
В легеньке візерунчасте плетіння
Сплітаються торкання і розмови…

І марення прозорі, й сновидіння
Наповнюються змістом загадковим…

Навіяна чуттєва насолода
Скипає у мереживі Любові…

Здобута й усвідомлена Свобода
Веде крізь перепони просторові…

05.11.2014