Юлияна Донева - Мираж

Юлия Донева
МИРАЖ

Понякога  изпадам в  настроение,
тъй сякаш всичко  е „ цветя и рози“.
Любов изпитвам, радост , вдъхновение
и сякаш нищичко  не ме тормози.

И  почвам тъй  сама  да си мечтая,
че съм на двадесет, че съм се влюбила...
Но  все пак осъзнавам се накрая
и мисля : „ май умът съм си  изгубила!“

И  се завръщам пак  в реалността   
и спомням си за кръвното,  артрозата...
И все  по силно чувствам   старостта.
Мираж били са и „цветя и рози”...

2014г.