Ми всi народилися в Небi

Катерина Жебровська
Ми всі народилися в Небі…
Ми з Неба на Землю прийшли…
Незвіданість… Світла перебіг…
Любов… Сотворіння… Шляхи…

Народжені в легкім Єднанні
Стихій, Живо-Співу, Бажань,
Ми всі, тут і зараз – Земляни
На лезі Земних сподівань…

Вже вкотре, але і востаннє,
Зростаємось з Суттю Землі…
Народження Сили прощальне
Любов воскрешає в Душі…

06.11.2014