Вiн був диним..

Ксения Дыяк
Він був єдиним, ним і залишився,
Єдиним світлом у цю темну ніч,
Але чомусь він поруч не лишився,
Хоч обіцяв навічно пліч-о-пліч.

Єдиним був, напевно, й завжди буде
Єдиним спогадом, останнім забуттям,
Він також знає, що я не забуду,
Адже хотіла з ним прожити все життя.

Він був єдиним, кого зовсім не було,
Навік саму мене він полишив,
Моменти щастя вже давно минули,
Серце розбив мені, коли спішив

Піти, бо знав, що час не терпить,
Не зміг сказати навіть пари слів,
Напевно думав: "Вона сильна, стерпить",
Та себе втратила серед останніх днів.

Він був єдиним, ним і залишився,
Найкращим та найгіршим, що було,
Вдячна йому, що на шляху з'явився,
Та жаль мені, що все тепер пройшло...