бажання

Рост Рост
твої бажання тягнуть нас усіх на дно
і закривають вічнісь там де стало й було все одно
руки тримають небо в залізних обіймах. холодно і зле
хочеш шукати бога - кинь, він сам тебе знайде

твої бажання тягнуть нас усіх на дно
і відривають світло, світу темно й страшно, у вікно
дивляться люди - тіні справжніх і загублених ідей
мої думки заплутались, який сьогодні день?

твої бажання тягнуть нас усіх на дно
страшною силою летять між твоїм, твоїм-моїм сном
і все тугіше затягують сталеві окови на наших руках
в яких снігах поховані і у чиїх серцях