Женщина - Поэт. Андрей Аксенов 2

Радко Стоянов 2
         Любимым и
         талантливым...

Женщина - Поэт -
Муза по призванью -
Женщина - Эстет -
Нежное созданье.

Излучает свет
Радужных планет,
Насыщая цвет
Женщина - Поэт!

Создаёт дуэт
Стих проникновенный,
Женщина - Поэт
Необыкновенный!!!

ЖЕНАТА Е ПОЕТ
       На любимите
       и талантливите…
Превод: Радко Стоянов

Жената е Поет-
Муза по призвание.
Жената е Естет-
нежно е създание.

Излъчват светлина
прекрасните планети,
насищат с нежен цвят
Жената-Поетеса!

Създава тя дует
със стих проникновен.
Жената е Поет –
необикновен!!!